Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ خبرنگار تسنیم این بار به قلب کرونای سیستان و بلوچستان یعنی بخش ICU بیمارستان بوعلی زاهدان محل بستری بیماران کرونایی رفته تا شرح حال پرستاران متعهد را روایت کند. ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، می‌گوید "استرس امانم را بریده اما هیچ راهی ندارم و باید این دلهره را پنهان کنم تا مبادا نگرانی درونی‌ام به بیماران منتقل شود, پس در اوج خستگی و دلهره و اضطراب باید شاداب باشم و به دیگران امیدواری بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" اینها بخشی از صحبت‌های فائزه سرحدی پرستاری است که در قلب کرونا در مرکز سیستان و بلوچستان یعنی بخش ICU بیمارستان بوعلی زاهدان صادقانه خدمت می‌کند و خیلی قصد ندارد تا از سختی‌های کارش سخنی به میان آورد و تنها آرزویش سلامتی مردم است.

سرحدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: جزو نیروهای طرح هستم که مدت 7 ماه در بیمارستان بوعلی زاهدان خدمت خودم را آغاز کرده‌ام که به شیوع بیماری کرونا در استان رسید و از آنجا که محل خدمت من کانون اصلی درمان بیماری‌های عفونی محسوب می‌شود، سختی‌های کار دوچندان شده است.

وی ادامه داد: به دلیل شرایط خاص و قدرت سرایت بالایی که ویروس کرونا دارد ناچار هستیم برای حفظ سلامت خود و سایر افراد از لباس‌های مخصوص، ماسک و شیلد استفاده کنیم که همین تجهیزات، کار کردن را تا حد زیادی برایمان سخت می‌کند اما چاره ای جز این نداریم.

این پرستار 23 ساله زاهدانی تصریح کرد: کار در بخش عفونی و آی سی یو بیمارستان بوعلی بسیار دشوار است و ما باید تا پایان شیفت کاری با همین تجهیزات باشیم و حتی وقت برای خوردن یک لیوان آب هم پیدا نمی‌کنیم.

وی گفت: تعداد مراجعان به این بیمارستان بسیار بالاست و مردم دچار استرس و شرایط بدی شده‌اند اما ما باید با خونسردی آنها را آرام کنیم و در کنار آن، توصیه‌های بهداشتی و درمانی لازم را ارائه دهیم که برخی مواقع تعدادی از مراجعه کنندگان با ما نیز تند خویی می‌کنند و تمام عصبانیت‌شان را بر سر ما خالی می‌کنند.

به گفته این پرستار زاهدانی؛ دغدغه و استرس درمان بیماران از یک سو فکر و ذهنشان را درگیر خود کرده و در طرف دیگر هم نگرانی خانواده و والدین امانشان را بریده است.

وی گفت: زمانی که پس از پایان یک شیفت کاری سخت و دشوار به سمت منزل می‌رویم با رفتارهایی از سوی اقوام و دوستان روبرو می‌شویم که گاهی ناراحت می‌شویم اما به آنها حق داده و خودمان را با این شرایط وفق می‌دهیم.

وی ادامه داد: یکی از این رفتارهای موجود، فاصله گرفتن دوستان و اقوام از ما است و به دلیل اینکه می‌دانند ما پرستار بخش بیماران کرونایی هستیم یا با فاصله چند متری از ما خواهند ایستاد و یا راهشان را عوض می‌کنند تا با من و همکارانم به صورت مستقیم روبرو نشوند اما هستند افراد دیگری که به صورت تلفنی، پیامکی و یا ارتباط از طریق فضای مجازی و یا حضوری از زحمات تمامی کادر درمانی و پرسنل بیمارستان های استان تشکر می‌کنند.

وی ادامه داد: ما به وظیفه خود عمل کرده و این راه را آگاهانه و داوطلبانه انتخاب کرده‌ایم اما بهترین تشکر مردم از پرستاران، ماندن در خانه و رعایت نکات بهداشتی است.

این پرستار جوان تاکید کرد: در شرایط امروز همه مردم باید کرونا را جدی بگیرند و به این فکر نباشند که این ویروس تنها به سراغ دیگران می رود چون با کوچکترین غفلت و اشتباه احتمال دارد به این بیماری دچار شویم پس بهتر است این روزها در منزل بمانیم.

کلیپ تکریم پزشکان و پرستاران | میعادگاه وفادارانآخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| دعوت به همکاری دانشگاه علوم پزشکی از پرستاران؛ غربالگری بیش از 222 هزار نفر در مبادی ورودی شهرها2 نماهنگ برای تجلیل از تلاش‌های پزشکان و پرستاران/ از فرشته‌های نجات تا سرداران سلامت

رفتارهای دوگانه با پرستاران!

افسانه جلالی از دیگر پرستاران بخش داخلی بیمارستان بوعلی زاهدان است که به خبرنگار تسنیم گفت: ما به خاطر شغلی که داریم همواره دیگران را به حفظ فاصله یک متری از یکدیگر تشویق می‌کنیم اما این فاصله برای خودمان چند برابر شده است.

وی افزود: از زمان اوج‌گیری ویروس کرونا در استان سیستان و بلوچستان عملاً می‌شود گفت که ما همچون یک بیمار مبتلا به کرونا در قرنطینه خانگی قرار داریم و با اینکه می‌دانیم خودمان به این ویروس مبتلا نشده‌ایم اما دیگران از نزدیک شدن به ما ترس دارند.

این پرستار زاهدانی تاکید کرد: با توجه به اینکه می‌دانیم دوره "کمون" و نهفتگی این بیماری حدود دو هفته است به آنها حق می‌دهیم و البته چاره‌ای جز تحمل هم نداریم ولی برایمان سخت است که در بیمارستان مشغول پرستاری از بیماران باشیم و در جمع خانواده و دوستان نیز از ما فاصله بگیرند.

وی گفت: ناگفته نماند که خودمان هم دیگران را به این امر تشویق می‌کنیم و همه این دشواری‌ها را تحمل می‌کنیم و باز هم بر ادامه مسیر خودمان مستحکم هستیم و امیدواریم هر چه سریعتر این بیماری ریشه‌کن شود.

جلالی تصریح کرد: درست در زمانی که سایر مردم در کانون گرم خانواده خود و مشغول تماشای تلویزیون و سریال‌های طنز بودند من و همکارانم در لباس‌های گرم با تجهیزات مخصوص بخش کرونا مشغول خدمت‌رسانی به بیماران بودیم و به این شغل نیز افتخار می‌کنیم و هیچ منتی بر سر مردم نداریم و تنها از آنها می‌خواهیم که توصیه‌های ما را انجام دهند.

وی ادامه داد: از زمان آغاز این بیماری دیگر فرصتی برای تماشای تلویزیون و یا حضور در فضای مجازی نداریم چرا که در زمان شیفت کاری یک‌سره مشغول کار بوده و زمان برگشت به خانه هم آنقدر خسته هستیم که تنها استراحت می‌کنیم تا خودمان را برای شیفت پرفشار بعدی آماده کنیم.

وی تاکید کرد: اما باز هم حرف‌هایی به گوش‌مان می‌رسد که عده ای از شهروندان اهانت‌هایی به کادر پرستاری و پزشکان سخت‌کوش می‌کنند که جای تعجب و تاسف دارد البته آنها از شرایط ما بی‌خبر هستند که چنین حرف‌هایی را نادانسته بر زبان می‌آورند.

وی تاکید کرد: در راه مبارزه با این بیماری تعدادی از همکاران‌ما در سراسر کشور با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند که برای همه آنها شفای عاجل آرزومند هستم.

بیانات رهبر معظم انقلاب برای ما بسیار روحیه‌بخش بود

مطهره بهزادی دیگر پرستار شاغل در بخش عفونی بیمارستان بوعلی زاهدان است که با حالتی نگران و ملتمسانه از ملت ایران درخواست دارد تا مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و بر رعایت توصیه‌های بهداشتی اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه بخش قابل توجهی از شهروندان توصیه‌های پزشکی را رعایت کرده‌اند اما همان تعداد محدودی هم که بی‌توجه هستند می‌توانند مشکلات زیادی را به همراه آورده و مدت زمان ریشه‌کن شدن این بیماری را افزایش دهند.

وی خاطرنشان کرد: درست است که ما و همکاران‌مان حتی در زمان سال تحویل و ایام نوروز در بیمارستان بوده و از خانواده خود دور هستیم اما این سختی‌ها را در راه حفظ سلامت مردم کشورمان به جان خریده‌ایم و از مردم نیز خواستاریم که در این مدت در خانه بمانند و از دید و بازدیدهای نوروزی و سفرهای غیرضروری پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: کار در شرایط کنونی برای پرستاران بسیار سخت و غیرقابل وصف است اما زمانی که بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت کار پرستاران و تقدیر از مدافعان سلامت را شنیدیم امیدمان دوچندان شد و با روحیه بالاتری خدمت می‌کنیم.

انتهای پیام/393/ش

R7843/P/S6,65/CT6 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا بیمارستان بوعلی زاهدان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان و سالروز آزادسازی خرمشهر را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد حسنی خونسار صبح امروز در جلسه برنامه‌ریزی بزرگداشت سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان که در استانداری برگزار شد، از برگزاری نمایشگاه کتاب و عکس در سنندج خبر داد و اظهار داشت: این اقدام با موضوعات مرتبط با تاریخ و فرهنگ کردستان همزمان با سالروز سفر حضرت آقا؛ 22 اردیبهشت ماه به استان انجام خواهد شد.

وی برگزاری میزگرد، سخنرانی، نشست‌های بصیریتی و کارگاه‌های معرفتی درباره اهمیت و تاثیرات سفر به‌ویژه در بخش‌های نوجوانان با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان عنوان کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان از برگزاری مسابقه متن ادبی از سفر حضرت آقا مرتبط به نوجوانان و جوانان خبر داد و تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که برنامه‌های این ایام در خور و شان و باشکوه برگزار شود.

وی افزود: باید برنامه‌ها و آیین سالروز ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان هر سال باشکوه‌تر از سال پیش برگزار شود.

گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر

حسنی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در کردستان، از معرفی کتاب‌های مرتبط با این حوزه و عملیات پرافتخار و مسابقه کتابخوانی در استان خبر داد و عنوان کرد: تمرکزمان بر روی کتابی "شهری در آسمان" است که به واقعیت‌ها، محاصره، سقوط و باز پس‌گیری خرمشهر می‌پردازد.

وی عنوان کرد: جامعه هدف این کتاب؛ تمامی رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان تجلیل از نویسندگان و تثبیت‌گران حوزه دفاع‌مقدس به ویژه حاضران یا روایت‌کنندگان عملیات بیت‌المقدس را برنامه پایانی متناسب با این ایام ذکر کرد و ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم در کنار ترویج فرهنگ کتابخوانی، دستاوردها و اقدامات صورت گرفته در بخش‌های فرهنگی را برای نسل جوان امروزی به خوبی تبیین کنیم.

گفتنی است، رهبر معظم انقلاب اسلامی 22 تا 28 اردیبهشت ماه سال 88 مهمان مردم استان کردستان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • اینفوگرافیک/محور بیانات رهبر انقلاب در دیدار معلمان
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • معلمان با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند