Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

"کیم جونگ اون"، رهبر کره شمالی فرمان اعدام مقامی حزبی را به دلیل واردات تجهیزات پزشکی ارزان قیمت چینی به جای تجهیزات پیشرفته اروپایی و عدم تکمیل پروژه بیمارستان‌سازی طبق نظر وی صادر کرده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ "کیم جونگ اون" خواستار تاسیس و تکمیل بیمارستانی در پیونگ یانگ ظرف مدت شش ماه با تجهیزات پزشکی پیشرفته اروپایی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، مقامی حزبی با ناکامی در اجرای ضرب الاجل او بیمارستان خالی را برخلاف نظر "کیم" با کیت و تجهیزات ارزان قیمت چینی پر کرده بود. در نتیجه، رهبر کره شمالی فرمان اعدام این مقام حزبی را صادر کرد.

گفته شده کیم ماه مارس گذشته شخصا از زمین محل احداث بیمارستان بازدید کرده و مدت زمان شش ماه را برای ساخت آن تعیین کرده بود. کیم پس از اطلاع یافتن از برنامه جایگزین برای استفاده از تجهیزات چینی عصبانی شد.

گفته شده فرد محکوم و اعدام شده معاون وزیر خارجه بوده که در اوایل دهه پنجم عمرش به سر می‌برده و مسئول واردات و صادرات بوده است.

یک مدیر اجرایی در وزارت بهداشت کره شمالی نیز از مقام خود برکنار شده است. گفته می‌شود کیم جونگ اون که بخشی از دوران کودکی اش را در سوئیس گذرانده معتقد است تجهیزات ساخت اروپا از بالاترین کیفیت برخوردار هستند.

با این وجود، به دلیل تحریم‌های اروپا علیه کره شمالی آن کشور در انتقال کالا‌های ساخت اروپا به پیونگ یانگ دچار مشکل است و به همین خاطر مقام اعدام شده تجهیزات ارزان قیمت چینی را وارد کرده بود.

عکس‌های بازدید کیم جونگ اون از بیمارستان در ژوئیه گذشته نشان داد که این سازه تا حد زیادی تکمیل شده است اگرچه بیشتر پنجره‌ها هنوز نصب نشده بودند. عکس‌های بعدی از ماه سپتامبر نمای بیرونی بیمارستان را تکمیل شده نشان می‌دادند.

در ابتدا کیم دستور داده بود بیمارستان تا ۱۰ اکتبر ۲۰۲۰ به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس حزب حاکم افتتاح شود.

با این وجود، علیرغم تبلیغات دولتی از ماه سپتامبر سال گذشته زمانی که با مباهات گفته شد کار تکمیل در مراحل پایانی به سر می‌برد و "با سرعت زیاد" در حال انجام است هیچ به روز رسانی‌ای در مورد این پروژه صورت نگرفته بود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کیم جونگ اون تجهیزات پزشکی چین کره شمالی اعدام ارزان قیمت چینی کیم جونگ اون کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • نقض حکم اعدام بابک زنجانی با تائید و موافقت رهبر انقلاب (فیلم)
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند