Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده قرارگاه پدافند زیستی امام رضا(ع) ارتش گفت: در پی فرمان فرماندهی معظم کل قوا(مد ظله العالی) و به دنبال دستور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و با نگرش به ضرورت کنترل فوری بیماری کرونا و همکاری با بخش کشوری، ۱۴ دستور به نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آماده باش ۱۰۰ درصدی نیروهای بهداشتی و درمانی،  به کارگیری نیروهای وظیفه در مراکز ارائه خدمات کرونا اعم از بیمارستانها و درمانگاه های مرجع کرونا،  به کارگیری نیروهای بهداشت و درمان در حال آموزش رزم مقدماتی رشته های پزشکی عمومی کارشناس بیهوشی پرستار و کارشناس بهداشت در بیمارستان ها و افزایش حداکثری تخت ها و بخش های ۶بیمارستان تهران و ۳۰ بیمارستان ارتش در شهرستان ها از جمله دستوراتی بود که به نیروها ابلاغ شد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی امام رضا(ع) ارتش، ایجاد فضای نقاهتگاهی با استفاده از تمام فضاهای بیمارستان ها جهت بستری بیماران با شدت بیماری ضعیف تر، لغو پذیرش و جراحی بیماران الکتیو، آمادگی آزمایشگاه رادیولوژی به طور شبانه روزی جهت ارائه خدمات به بیماران کرونایی، گسترش مراکز واکسیناسیون با همکاری بهداشت کشوری،  آمادگی  ایجاد نقاهتگاه های مشترک در سطح شهرها با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان ها و آمادگی تمامی سامانه های سیار جهت افزایش پذیرش ظرفیت بیماران درون‌سازمانی  و کشوری برابر در خواست ستاد های مقابله با کرونا و صدور امریه از قرارگاه را دستوراتی عنوان کرد که به نیروها ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: ساماندهی و بسیج همه توان قابل ارائه نیروها در حوزه کرونا، استفاده از ظرفیت اماکن و مساجد و ورزشگاه ها برای ایجاد نقاهتگاه و مراکز واکسیناسیون، افزایش تولید و ماسک و مواد ضدعفونی کننده، همکاری نزدیک و تنگاتنگ با تمام مسئولان بهداشت و درمان استان‌ها و شهرستان‌های حوزه استقرار یگان های تابعه ارتش و اجرای کامل و دقیق و نظارت و شیوه نامه های بهداشتی صادره قرارگاه از آغاز تا امروز از دیگر دستورات ابلاغی به نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.

امیر دریادار سیاری افزود: با تدابیر انجام شده به دنبال پیام فرماندهی معظم کل قوا و دستورات قرارگاه پدافند زیستی ستاد کل نیروهای مسلح  با ایجاد ظرفیت‌های جدید و استفاده از همه فضاهای بیمارستانی ارتش، توان بستری مضاعف شده به طوری که تا دو برابر امکان بستری  افزایش خواهد یافت.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی امام رضا(ع) ارتش با اشاره به بخشی از اقدامات انجام شده توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران از ابتدای ورود ویروس کرونا به کشور خاطرنشان کرد: ۳۸ بیمارستان  ارتش در تهران و سراسر کشور با اختصاص ۳ هزار تخت به بیماران کرونایی، از ابتدای پیدایش این ویروس منحوس به ارائه خدمت می پردازند و تعداد ۲۷ بخش جدید نیز در دوران کرونا راه‌اندازی شده است.

وی افزود: تاکنون، ۲۷ هزار بیمار در بیمارستان های ارتش بستری شده است، ۷ بیمارستان صحرایی دایر شده و ۶ مرکز واکسیناسیون نیز در سطح کشور برای واکسیناسیون هموطنان عزیزمان اختصاص یافته و بیش از ۱۲۹ هزار دوز واکسن توسط بهداشت و درمان ارتش به مردم  تزریق شده که با گسترش مراکز واکسیناسیون سرعت بیشتری گرفته است.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی امام رضا(ع) ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت و تجلیل از کادر درمان کشور و ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ارتش در راستای مقابله با ویروس کرونا، ۱۵ شهید سلامت نیز تقدیم کرده است.

کد خبر 620484 برچسب‌ها دفاع - ارتش جمهوری اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع ارتش جمهوری اسلامی ارتش جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه یکی از مسئولان
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • پدافند روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی و ۶ «اتاکمز»آمریکایی را سرنگون کرد
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند